Kepuasan yang sukar diucapkan dengan kata - kata

8:09 AM

AWAS: Post merepek.
AWAS: Jangan tonton video jika anda cepat geli.

Masa zaman klinik kesihatan tak berapa nak busy macam sekarang, saya gemar ke bilik prosedur untuk buat prosedur foreign body removal. Tak kisah la apa pun; serangga di dalam telinga ke, cotton bud tertinggal ke, tahi telinga sekeras batu ke...memang saya akan layan.

Saya tak pasti lah samada ini normal ke tak. Macam ada satu kepuasan bila melihat benda macam ni. Kalau tengok YouTube channel Dr Pimple Popper, macam ramai je ada "penyakit" macam saya. Lebih 4.8 million subscribers!

Jadi, apabila saya lihat satu video yang telah membuang masa saya lebih 8 minit harini, saya rasa teringin nak lihat berapa ramai lagi yang rasa best tengok benda "oddly satisfying" macam ni.

Silakan enjoy (... Atau muntah kuning).


You Might Also Like

0 comments

Follow Me on Facebook