Kepuasan yang sukar diucapkan dengan kata - kata

8:09 AM

AWAS: Post merepek.
AWAS: Jangan tonton video jika anda cepat geli.

Masa zaman klinik kesihatan tak berapa nak busy macam sekarang, saya gemar ke bilik prosedur untuk buat prosedur foreign body removal. Tak kisah la apa pun; serangga di dalam telinga ke, cotton bud tertinggal ke, tahi telinga sekeras batu ke...memang saya akan layan.

Saya tak pasti lah samada ini normal ke tak. Macam ada satu kepuasan bila melihat benda macam ni. Kalau tengok YouTube channel Dr Pimple Popper, macam ramai je ada "penyakit" macam saya. Lebih 4.8 million subscribers!

Jadi, apabila saya lihat satu video yang telah membuang masa saya lebih 8 minit harini, saya rasa teringin nak lihat berapa ramai lagi yang rasa best tengok benda "oddly satisfying" macam ni.

Silakan enjoy (... Atau muntah kuning).


You Might Also Like

1 comments

  1. I was diagnosed of HERPES virus and i have tried all I can to get cured but all to no avail, until I saw a post in a health forum about a herbalist named Dr Erayo who prepare herbal medications to cure all kind of diseases including HERPES virus. At first I doubted if it was real but decided to give it a try. when I contacted this herbalist via his email and he prepared a HERPES herbal cure and sent it to me via UPS delivery service. when I received this herbal medicine, he gave me steps and directions on how to apply it, after applying the way I was instructed, I was totally cured of this deadly disease called HERPES. All thanks to Dr Erayo for helping me get rid of this virus. Contact the herbal doctor via whatsapp +2348151937428 OR
    email:(drerayoherbalhome@gmail.com)
    (1)Alzheimer virus
    (2)Cancer
    (3)HIV
    (4)Herpes
    (5)Genital warts
    (6)ALS
    (7)Virginal infection
    (8)HPV
    (9)Hepatitis
    (10)Asthma
    WEBSITE LINK; www.alternativeherbs.weebly.com
    YOUTUBE LINK; https://www.youtube.com/channel/UCSp2m-_EHnCRQT4gYYTQWtg
    FB LINK; https://rb.gy/yuofn6

    ReplyDelete

Follow Me on Facebook